PPB Limburg

Bij PPB Limburg zetten we ons in om samen met jou te onderzoeken welke patronen jou uit balans brengen, je verdrietig en ongelukkig maken, je een onveilig gevoel geven. We bieden je inzichten in deze ineffectieve patronen, zodat je zelf keuzes kunt maken hoe je anders met deze patronen kunt (leren) omgaan. We geloven dat ieder mens, jong of ouder, de kracht heeft om zich te ontwikkelen en te groeien. Om zich gelukkig en in verbinding met de ander te voelen.

Relatietherapie

Een veilige verbinding tussen liefhebbende partners is de sleutel tot een liefdevolle relatie Met EFT Relatietherapie wordt de negatieve cirkel waarin jullie je als koppel bevinden doorbroken. Als EFT Relatietherapeuten werken wij samen met jullie aan herstel van de veilige verbinding

Een goede gezinscultuur is essentieel.

Samen met ouders kijken wij naar welke boodschap er onder het gedrag ligt. Wat maakt dat het kind niet lekker in zijn vel zit en wat is er nodig om dat te verbeteren. Wij geven jullie als ouders zicht op wat er speelt en jullie de handvatten het gedrag om te buigen.

Psychosociale therapie

De persoonsgerichte psychosociale therapie helpt je jouw blokkades te herkennen en ermee om te gaan. Je leert beter je eigen mogelijkheden te benutten en je beperkingen te onderkennen. De psychosociale therapie richt zich op de jouw ontwikkeling. Je eigen mogelijkheden en kwaliteiten staan centraal. Hiermee wordt er niet alleen aan je psychische en lichamelijke klachten gewerkt, ook aan het algehele welzijn zoals geluk, zingeving en gezondheid.

Supervisie

Wil je jezelf als professional ontwikkelen? Wil je je competenties meer zichtbaar maken? Wil je groeien in je rol als hulpverlener? Supervisie ondersteunt je in dit proces door te reflecteren vanuit je dagelijkse praktijk en maakt de vertaling vanuit je eigen denken, handelen en voelen.

Diagnostiek

“Wat is er met mijn kind aan de hand?”Om antwoord te krijgen op die vraag doen wij onderzoek. Soms is het snel duidelijk. Soms is het nodig om meer onderzoek te doen om te bepalen wat nodig is. Er wordt informatie verzameld en geanalyseerd. Dat doen we door het voeren van gesprekken, het invullen van vragenlijsten of het doen van een observatie. We kijken waar de jeugdige en ouders goed in zijn. Ook bekijken we hoe het komt dat problemen niet overgaan. Als we inzicht hebben in de problemen en de mogelijkheden kunnen we bieden wat nodig is om de beoogde resultaten te behalen.

Jeugdhulp

Wij bieden integratieve therapie aan voor kinderen en jongeren. Dat wil zeggen we naar jou kijken met alle aspecten die daar bij horen. Je gedrag, jouw lichaam, wie je bent (jouw identiteit), waar je stress van krijgt, onverwerkte ervaringen in het verleden, jouw gezin en je vrienden en school (jouw sociaal netwerk). We sluiten hierbij aan wat jij voelt en ervaart.

Beeldtaal

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden! Het verbeelden van je situatie met poppetjes, blokjes en veel ander materiaal is voor alle leeftijden en in alle situaties geschikt. De methode Beeldtaal wordt ingezet in onze therapieën omdat het veel meer duidelijkheid biedt dan het enkel praten of een afbeelding zien. Als je het probleem kunt zien in 3D dan geeft je dat meteen meer mogelijkheden om ook de oplossing te kunnen zien. Daarnaast wordt het probleem bekeken vanuit de generaties wat op zichzelf al een ander beeld geeft van de situatie. Beeldtaal geeft de hulpvrager regie over zijn eigen vraag en zijn eigen verhaal. Het is dynamisch; het beeld kan en mag veranderen zodat het beeld ook kan verschuiven naar de oplossing. De methode is gebaseerd op Een-Taal-Erbij, Kim Teeuwen ontwikkelde deze verder tot wat hij nu is.

Beeldtaal-techniek-PPB-HEERLEN Beeldtaal-techniek-PPB-Limburg-1 Beeldtaal-techniek-PPB-Limburg3 Spring naar de hoofdinhoudSpring naar toolbar Over WordPress PPB Limburg 131 WordPress-update, 11 plugin-updates, 1 Thema-update 00 reacties in afwachting Nieuw Pagina bekijken SEOEnter a focus keyphrase to calculate the SEO score Formulieren Hallo admin Uitloggen ScherminstellingenHulpWordPress 5.4 is beschikbaar. Nu bijwerken. Pagina bewerken Nieuwe pagina Pagina bijgewerkt. Pagina bekijken Dit bericht verbergen. Titel toevoegen Beeldtaal Permalink: https://www.ppb-limburg.nl/beeldtaal/ ‎Bewerken paneel Publiceren verbergen Wijzigingen bekijken(opent in een nieuwe tab) Status: Gepubliceerd BewerkenStatus bewerken Zichtbaarheid: Openbaar BewerkenZichtbaarheid bewerken Revisies: 3 BladerenRevisies tonen Gepubliceerd op: 26 feb 2020 om 13:59 BewerkenDatum en tijd bewerken Duplicate Leesbaarheid: Goed SEO: Niet beschikbaar Verplaatsen naar prullenbak paneel contentblocks 2.0 verbergen contentblocks content 1 rij rij titel rij titel grootte rij opties Grijze achtergrondkleurGrijze lijn onder de sectieVolgorde op mobiel omdraaienInhoud verticaal uitlijnenTekst horizontaal uitlijnen custom class kolom 1 tekstblok titel Beeldtaal titel grootte content VisueelTekst Paragraaf breedte 2 afbeeldingen gallerij Afbeelding(en) toevoegen SluitenBijwerken breedte Nieuwe kolom Nieuwe rij paneel CTA footer verbergen CTA weergave paneel Yoast SEO verbergen Bedankt voor het gebruiken van WordPress.Bijwerken naar versie 5.4 Dialoogvenster sluiten Voeg afbeelding toe aan galerij Bestanden uploadenMediabibliotheekToon details Media filterenOp type filterenOp datum filterenZoeken Medialijst BIJLAGEDETAILS Beeldtaal-techniek-PPB.jpg 16 april 2020 153 KB 900 bij 683 pixels Afbeelding bewerken Permanent verwijderen Alt-tekst Beschrijf het doel van de afbeelding(opent in een nieuwe tab). Laat leeg als de afbeelding puur decoratief is.Titel Beeldtaal-techniek-PPB Onderschrift Omschrijving Link kopiëren https://www.ppb-limburg.nl/wp-content/uploads/2020/04/Beeldtaal-techniek-PPB.jpg Smush 4 afbeeldingen verkleind met 3,9 KB (4.0%) Bestandsgrootte: 152,7 KB Stats Bekijken Vereiste velden zijn gemarkeerd met * Regenerate Thumbnails Geselecteerde media-actiesSelecteer