045-7600080 info@ppb-limburg.nl

E Health

E-health behandelingen:

Binnen onze praktijk bieden we ook behandeling aan in de vorm van e-health, een moderne benadering die flexibiliteit en effectiviteit biedt in de behandeling van verschillende psychische klachten. E-health omvat diverse mogelijkheden die afgestemd zijn op de specifieke behoeften en voorkeuren.

Volledige behandelprogramma’s, gericht op een specifiek klachtengebied klacht zoals angst, depressie, paniek, slapen, of trauma, maar kan ook gericht zijn vanuit een behandelvorm zoals het cognitie programma, of ACT programma waarin meerdere klachten meegenomen kunnen worden.
E-Healt behandelprogramma’s, worden meestal als aanvulling op de behandeling gebruikt. Per module kan dan gericht gekeken worden wat aan zou kunnen sluiten bij de hulpvraag van de cliënt. dit kan in de vorm zijn van Losse opdrachten of oefeningen.

De E-health programma’s zijn ontworpen om specifieke klachtengebieden aan te pakken, variërend van angst, depressie en paniek tot slapeloosheid en trauma. Bovendien bieden we programma’s die werken vanuit een specifieke behandelvorm zoals cognitieve therapie en ACT (acceptance and commitment therapy), waarbij meerdere klachten centraal kunnen staan. De E-health programma’s bieden een gestructureerde aanpak op basis van theorie, inzicht en oefeningen. De programma’s kunnen als hoofdbehandeling worden ingezet maar ook als aanvulling op een bestaande behandeling.

Kortom, ons e-health aanbod biedt een breed scala aan mogelijkheden om het kind te ondersteunen bij zijn of haar herstelproces.